keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Halpoja pääsiäismatkoja - Milanon lennot 101€!

Pääsiäinen on lähes kaikkien lentoyhtiöiden kalentereissa valitettavasti ajankohta, jolloin halpoja tarjouksia ei juuri ole. Yritin kuitenkin olla sinnikäs ja tässä muutamia halpoja pääsiäistarjouksia ottaen ajankohdan huomioon.

Milanoon pääsiäiseksi lennot 101€!
Kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta. Totta se kuitenkin on jos haluat tai suostut lentämään Lappeenrannasta. Ryanair Lappeenranta-Milano on 100,96€ jos lennät Milanoon pääsiäislauantaina 23.4 ja palaat seuraavana keskiviikkona 27.4. Lähes yhtä halpa 133,53€ on jos lennät Milanoon kiirastorstaita edeltävänä keskiviikkona ja palaat pääsiäislauantaina.

Bryssel ja Dusseldorf pääsiäisenä
Lappeenrannasta Ryanair lentää myös Brysseliin ja Dusseldorfiin varsin edullisesti pääsiäiseksi. Hintaluokka sama kuin edellisissä Milanon lennoissa

Lontooseen pääsiäiseksi 133€
Ryanair Tampereelta lentää Lontooseen myös 133€:lla jos lähdet pääsiäistä edeltävänä keskiviikkona ja palaat pääsiäissunnuntaina.

Gdansk pitkäperjantaina meno ja pääsiäismaanantaina paluu 185€ Turusta
Jos lomapäivien pitäminen pääsiäisen yhteydessä ei onnistu yhtään mutta Turku on lähellä on varteenotettava matkavaihtoehto Wizzairin Gdansk lento. Wizzairhan lentää Gdanskiin usein aivan epäilyttävän halvalla mutta pääsiäisenä näitä euron lentoja ei ole tarjolla. 185€ meno-paluu on kuitenki kohtuullinen lennoista, joissa meno pitkäperjantaina ja paluu toisena pääsiäispäivänä eli maanantaina.

Riika kiirastorstaista toiseen pääsiäispäivään 162€ Air Balticilla
Helsingistäkin pääsee vielä esimerkiksi Riikaan hintaan 162€ niin että menolento kiirastorstaiaamuna Riikaan Air Balticilla ja paluu toisen pääsiäspäivän eli maanantain aamulennolla takaisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti