torstai 15. joulukuuta 2011

Halpa talvilomamatka - Wizzair Superpromo 0,99€/suunta Turku-Gdansk

Kirjoittelin parisen päivää sitten Wizzairin Superpromo hintaisesta reissustani Turusta Gdanskiin ja katselin Wizzairin sivuilta, että tulevan tammikuun lopussa ja helmikuun alussa olisi taas ajankohtia, johon ainakin tätä kirjoitettaessa pystyy ostamaan liput niin, että saa sekä menolennon että paluulennon molemmat tuolla halvimmalla Superpromohinnalla.

Ensimmäinen ajankohta on meno keskiviikkona 25.1.2012 ja paluu perjantaina 27.1.2012. Pikainen visiitti siis mutta eipä Gdansk iso kaupunki olekaan.

Pidemmän visiitin esimerkiksi halvaksi talvilomamatkaksi saa menolennolla ma 30.1.2012 ja paluulennolla pe 3.2.2012. Nämä molemmat ovat myynnissä 0,99€ superpromohinnalla.

Gdansk on mielenkiintoinen matkakohde jo itsessään esimerkiksi lyhyeen viikonloppulomaan. Lisäksi Gdanskista on monia erittäin halpoja halpalentoja eteenpäin esimerkiksi Barcelonaan, Lontooseen, Roomaan, Pariisiin tai Amsterdamiin. Niistä löytyy tietoa Gdanskista lentävien halpalentoyhtöiden (esim. Wizzair ja Ryanair) omilta sivuilta sekä Cheap flights from Gdansk -sivuilta.

1 kommentti:

  1. Halpalentojen hinnat muuttuvat nopeasti ja noiden mainittujen lentojen hinnat näyttivät jo hieman nousseen mutta samalla 0,99€ lentoja oli lisää helmikuulla.

    VastaaPoista