maanantai 19. kesäkuuta 2017

Halvimmat halpalennot syyslomaksi 2017 - Koulujen syysloma syksy 2017

Vaikka kesä ei ole osassa Suomea edes vielä lähtenyt kunnolla käyntiin, on juuri nyt hyvä hetki katsoa ja varata perheen syysloma syksyksi 2017. Ainakin siinä tapauksessa, että perheessä on kouluikäisiä lapsia ja loma on tarkoitus ajoittaa koulujen syyslomaviikoille, toimeen on syytä tarttua piakkoin. Helsingin ja ilmeisesti muunkin eteläsuomen kouluissa syysloma on syksyllä 2017 ajalla 16-20.10.2017. Tämä tarkoittaa, että perjantai 13.10 tai lauantai 14.10 tulevat olemaan suosittuja ajankohtia syyslomalle ulkomaille tähtääville perheille ja noiden päivien halvimmat lennot tullaan myymään hyvissä ajoin ennen syyslomia. Äkkilähtöjä noille lähtöpäiville on riskialtista jäädä odottelemaan. Alla on lyhyesti edullisimpia halpalentoja Helsingin koulujen syyslomaviikolle.

Wizzair halpalennot Turku-Gdansk (42€ ma-ke tai 50€ ma-to halpalennot)
Puolan Gdansk on mukava pienehkö satamakaupunki ja sopiva muutaman yön kaupunkilomailuun. Ensi syksyn syysloma-aikaan Gdanskiin pääsee Wizzairin halpalennoin alle 50€/hlö/menopaluu, jos halpalennot varaa ajoissa. Maanantai-keskiviikko halpalennot ovat edullisimmat ja maanantai-torstai, joka matkan keston suhteen olisi ideaali, on sekin vain 50€/hlö.

Ryanair halpalennot Tampere-Bremen (46€ ma-pe halpalennot)
Saksan Bremen on sekin mielenkiintoinen kaupunkilomakohde ja sinne pääsee lokakuun ma 16.10- pe 20.10 todella edullisin halpalennoin. Ryanairin halpalennot Tampereelta maksavat vain 46€/hlö.

Ryanair halpalennot Tampere-Budapest (85€ su-ke halpalennot)
Unkarin pääkaupunki Budapest on parhaimmillaan kesällä mutta vielä lokakuussakin se on ehdottomasti lyhyen kaupunkiloman arvoinen. Ryanair halpalennot su 15.10-ke 18.10 maksavat vain 85€/hlö.

Norwegian halpalennot Tukholmaan, Kööpenhaminaan tai Osloon
Jos kaupunkilomailu pohjoismaisissa pääkaupungeissa kiinnostaa, Norwegianin halpalentoja on saatavilla koulujen syyslomaviikoillekin alle 100€/hlö hintaan lukuisille matkustuspäiville.

Norwegianin halpalennot Dubliniin
Irlannin pääkaupunki Dubliniin on myynnissä halpalentoja useammille matkapäiville 118-124€ hintaan ensi syksyn 2017 syyslomaviikolle.

Yllä mainitut ovat esimerkkejä tällä hetkellä myynnissä olevista halvimmista halpalennoista koulujen syyslomaviikolle ensi syksylle 2017. Hinnat voivat vaihtua, mutta jos haluat matkustaa halpalennoin syyslomalle samalla viikolla juuri silloin, kun on koulujen syyslomaviikko, kannattaa harkita lentojen varaamista pikimiten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti