tiistai 10. toukokuuta 2011

Halpa kesälomamatka: Norwegian lennot Kööpenhaminaan ja Kööpenhaminan Omenahotelli

Halpalentoyhtiö Norwegian lentää Helsingistä suoria halpalentoja Kööpenhaminaan varsin useina päivänä edulliseen halpalentohintaan. Halpalentomatkustajan kannalta ikävä puoli Kööpenhaminassa on kalliit hotellit mutta vaihtoehtona Kööpenhaminassa on myös Omenahotelli. Kööpenhaminan Omenahotelli tarjoaa esimerkiksi kesäaikana huoneita 519 DKK vuorokausihintaan. Euroina tämä on jotain 69,6 eli käytännössä 70€/yö, mikä on Kööpenhaminan hotelliksi erittäin edullinen.

Kööpenhaminassa Omenahotelli sijaitsee lähellä rautatieasemaa ja Tivolia. Paikka on turistin kannalta erittäin keskeinen ja erityisesti jos rautatieaseman hälyisyys ja mahdollinen pieni levottomuus ei häiritse on paikka erinomainen lyhyitä matkoja ajatellen.

Tässä on esimerkki lomamatkasta Kööpenhaminaan Norwegian halpalennoin ja Omenahotellin majoitushinnoin. Hinnat ovat tänään yhtiöiden verkkosivuilla olleita hintoja ja voivat toki muuttua nopeastikin.

5-7.7.2011 kahden yön pikaloma Kööpenhaminassa
  • 5.7.2011 Norwegian halpalento Helsinki-Kööpenhamina 36,40€/hlö
  • Kaksi yötä Kööpenhaminan Omenahotellissa (a' 489 DKK) 978DKK eli 131,20€/huone 2 yöltä
  • 7.7.2011 Norwegian halpalento Kööpenhamina-Helsinki 42,90€/hlö
  • Esimerkiksi kahdelta aikuiselta kahden yön Kööpenhaminan matka olisi siis: lennot 158,60 ja hotelli 131,20 yhteensä 289,80.
  • Mainitut Norwegianin lentohinnat eivät sisällä ruumaan menevää matkalaukkua mutta kahden yön matkalla käsimatkatavaroilla pärjännee hyvin ja jos kyse aikuisten matkasta istumapaikkoja ei liene tarvetta varata lisämaksusta. Tällöin lennot pitäisi saada mainittuun hintaan.
  • Omenahotellin huonehinta on kiinteä ja siihen hintaan huoneessa voi majoittua 1-4 henkilöä.
Norwegianin lennot Kööpenhaminaan näyttävä olevan halvimpia alkuviikosta usein tiistaista torstaihin. Samat yöt näyttävät myös usein olevan halvimpia Kööpenhaminan Omenahotellissa eli halpaa kesälomamatkaa miettivälle kannattaa ajoittaa matkaa alkuviikkoon.

Lapsiperheellehän Kööpenhaminassa on hyviä kohteita esimerkiksi Kööpenhaminan Tivoli ja Kööpenhaminan Eläintarha. Kööpenhaminan Tivolihan sijaitsee aivan kaupungin keskustassa ja eläintarhakin on periaatteessa kävelyetäisyydellä vaikka bussi onkin helpoin tapa siirtyä sinne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti