perjantai 16. syyskuuta 2016

Pariisin lentojen hinnat ovat laskusuunnassa - Sekä halpalentoja että muiden lentoyhtiöiden tarjouksia

Halpalentoyhtiö Norwegianilla näyttää olevan monille päiville erittäin kohtuuhintaisia halpalentoja Helsingistä Pariisiin. Samoin muilla lentoyhtiöillä on osunut silmiin ajoittaisia tarjouksia Pariisiin. Tämä ilmiö ei koske vain Helsingistä lähteviä lentoja vaan myös muualta Euroopasta Pariisiin on viime aikoina ollut halvempaa matkustaa kuin aikoihin. Tarkkaa syytä voimme vain arvailla mutta oma spekulaationi ja epäilykseni liittyy terrorismipelon karkottamiin turisteihin, mikä on näkynyt ilmeisesti Pariisin lentojen täyttöasteissa ja täyttöasteita taas paikataan lyhyellä tähtäimellä hinnoittelulla. Samasta ilmiöstä lehdet ovat kirjoittaneet Pariisin hotellien osalta. Esimerkiksi elokuussa, joka on Keski-Euroopan yleinen lomakuukausi, majoittuminen Pariisissa oli huippuedullista. Lehtijutuissa kerrotaan majoitushintojen lähes puolittuneen verrattuna edellisiin vuosiin.

Jos terroristipelot jäävät pitkäaikaiseksi ilmiöksi hinnat tasoittunevat, kun Pariisin lentoja karsitaan mutta lyhyellä aikavälillä kun lentojen aikataulukalenterit on lyöty lukkoon tämä näkyy hinnoissa. Jos siis olet suunnittelemassa Pariisin matkaa etkä pelkää kaupunkia, niin nyt halpojen lentojen löytäminen Pariisiin on helpompaa kuin vuosiin.

Ehkä tänään onkin hyvä päivä aloittaa seuraavan Pariisin matkasi suunnittelu, tästä linkistä näet tämän hetken parhaimmat Pariisin majoitustarjoukset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti