maanantai 30. marraskuuta 2015

Halvimmat lennot pääsiäiseksi - Halpa pääsiäislomamatka 2016

Pääsiäinen on yksi lentoliikenteen suosikkiviikonlopuista pidennettyjen viikonloppumatkojen osalta ja halvimpia lentotarjouksia harvoin on saatavilla pääsiäiseksi. Jos aikoo saada edulliset pääsiäislennot ensi kevääksi 2016, kannattaa olla hyvissä ajoin liikkeellä. Kokosin alle mihin tällä hetkellä varauksen tehden pääsisi lomalle halvimmalla pääsiäisenä 2016. Halpalentojen hinnat ovat hintoja sisältäen verot ja kaikki pakolliset varausmaksut mutta ei mitään vapaaehtoisia maksuja kuten varattua tiettyä istumapaikkaa tai ruumaan menevää matkalaukkua.

Halvimmat lennot pääsiäiseksi 2016
  1. Wizzairin halpalento Turusta Gdanskiin on hyvin usein halvin Suomesta lähtevä lento maailmalle. Niin myös pääsiäisenä 2016. Wizzairin halpalennolla Gdanskiin saa erittäin edullisen pääsiäisloman Puolassa, jos pystyy lähtemään matkaan jo tiistai-iltana (Menolento 17.55 tiistaina 22.3.2016). Paluulento on maanantaina toisena pääsiäispäivänä aamusta. Näille lennoille hintaa kertyy 55€/hlö/menopaluu. Niille joita Wizzairin halpalento ja Gdansk arveluttaa löytyy blogista aiempi artikkeli kokemuksia Wizzairin halpalennosta Gdanskiin.
  2. Jos lähtö jo tiistaina ei onnistu tai Puola ei matkakohteena innosta, on seuraavaksi edullisin pääsiäislentokohde tällä hetkellä Norjan pääkaupunki Oslo. Norwegianin lennot Helsingistä Osloon saa sekä torstaiaamun että perjantaiaamun lähdöllä hintaan 64€/hlö/menopaluu. Paluu on molemmissa tapauksissa toisen pääsiäispäivän eli maanantain 28.3.2016 iltana klo 23.25 takaisin Helsingissä.
  3. Kööpenhaminaan on useita vaihtoehtoisia lentoaikoja Norwegianin, SAS:n ja Finnairinkin lennoin hintaluokassa 95-115€/hlö/menopaluu. Kalleinta on mennä pitkäperjantaina ja palata toisena pääsiäispäivänä maanantaina mutta joka tapauksessa kohtuuhintaisia matkoja Kööpenhaminaan on myynnissä pääsiäiseksi 2016.
  4. Air Balticillä pääsee pääsiäiseksi 2016 Riikaan 98€/hlö/menopaluu ainakin lennolla, joka lähtee kiirastorstain iltana 21.25 Helsingistä ja paluulento on Helsingissä maanantaina toisena pääsiäispäivänä klo 10.25.
  5. KLM:n vaihdollisilla tarjouslennoilla Helsingistä Berliiniin pääsee juhlimaan pääsiäistä Saksan pääkaupungissa 118€/hlö/menopaluu hintaan. Menolentoja on samaan hintaan sekä kiirastorstaina että pitkäperjantaina ja paluu on toisena pääsiäispäivänä. Kannattaa huomioida, että osassa tarjouslennoista lentoajat eivät ole mukavimmat mahdolliset mutta se ei liene lentohintoja seuranneille yllätys. Siihen on syynsä miksi jotkin lentoajat ovat halvempia kuin toiset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti