maanantai 24. syyskuuta 2012

Bryssel Charleroi lentoasemalta Brysseliin

Turusta ainakin vielä lokakuun ajan pääsee suorilla Ryanairin halpalennoilla Bryssel Charleroin lentoasemalle ja vaihtoyhteyksien kautta jatkossakin ainakin Ryanairin ja Wizzairin lennoin. Kokosin tähän viestiin ohjeita miten Charleroin lentoasemalta pääsee parhaiten Brysselin keskustaan.

Shuttle bus Charleroista Brysseliin
Kun saavut Charleroin lentoasemalle ja kävelet matkatavarahallin jälkeen tullin läpi saapuvien lentojen aulaan, sinun täytyy etsiä oikealta Exit nro 4. Shuttle bus Brysseliin lähtee aivan tämän oven edustalta. Liput voi ostaa automaatista tai palvelutiskiltä. Menolippu on 13€ ja menopaluu 22€. Ostaessasi menopaluuta sinun tulee tietää paluuaikasi.

Miten pitkä on matka Charleroi Bryssel?
Charleroin lentoasemalta on aikataulun mukaan tunnin bussimatka Brysseliin mutta saapuessani ilta-aikaan matkaan on mennyt noin 45-50 minuuttia.

Minne Charleroi shuttle bus jättää ja mistä se lähtee Brysselistä?
Charleroin shuttle bus saapuu ja lähtee Brysselin Gare du Midi -rautatieasemalta. Tarkemmin sanottuna sen länsipuolen sisäänkäynnin edestä (Rue de France). Gare du Midi on Brysselin keskustan eteläosassa. Jos hotellisi on lähellä Grand Place -aukiota tai EU-kortteleissa, voit kävellä, jos siihen riittää intoa eikä sinulla ole raskaita laukkuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti