tiistai 19. kesäkuuta 2012

Halpalennoin viikonloppumatkoja ensi syksynä - Syksy 2012 halvat lennot

Suomesta lentävistä halpalentoyhtiöistä esimerkiksi Norwegianilla halvimmat hinnat, joitakin yksittäisiä kampanhatarjouksia lukuunottamatta, ovat lennoille, joille on vähän kysyntää tai jotka ovat vielä niin kaukana tulevaisuudessa, että lippuja ei ole myyty. Jos mielii Norwegianin siivin halvalle kaupunkilomalle ensi syksynä tai talvena on ehdottomasti nyt oikea aika katsoa hintakalenterista sopisiko jokin halpa lentohinta omiin matkustussuunnitelmiin. Norwegianilla ei tällä hetkellä ole mitään aivan huippuhalpaa hintatarjousta minnekään mutta kohtuullisen edullisia lentohintoja monenakin päivänä esimerkiksi Lontooseen ja Pariisiin. Menopaluulennot saa 100-120€ moneenkin ajankohtaan. Lontoossa tulee käytyä työn puolesta mutta Pariisia Norwegianin siivin ajattelin itse varata. Lentoajat sopivat hyvin pitkään viikonloppuun. Lontoossa voi vierailla viikonloppureissulla jopa käyttämättä vapaapäivää sillä menolento on pe iltana ja paluu myöhään su iltana.

Air Berlinin hinnat ovat hieman noussee ja halvimpia 49€/suunta hintoja ei näkynyt tällä hetkellä myynnissä mutta toisaalta seuraavan hintaluokan 58€/suunta hintoja oli tarjolla varsin monelle päivälle ensi syksynä. Hieman yli satasen menopaluulennoin pääsee siis ensi syksynä Air Berlinillä Düsseldorfiin ja Berliiniin monena päivänä.

Jos haussa on tätäkin halvemmat halpalennot, kannattaa katsoa Ryanairin reitit Tampereelta, Turusta ja Lappeenrannasta. Ryanairhan lentää esimerkiksi Lontoo Stanstediin, Milanon Bergamoon, Bryssel Charleroihin, Liettuan Kaunasiin ja useampaan Saksan kaupunkiin.

Edullisimmat lennot Suomesta ovat ensi syksynäkin ajoittain lähes ilmaiset Wizzairin Turku-Gdansk -lennot. Tällä hetkellä hinnat lähtevät 9,99€/suunta mutta 0,99€/suunta superpromokampanjoita tulee aina ajoittain. Wizzairin toinen halpalentokohde Turusta on Budapest, jonne ei ihan 0,99€ lentokampanjoita ole mutta alle satasen menopaluulentoja Turusta Budapestiin saa usealle päivälle ensi syksynä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti