maanantai 16. tammikuuta 2012

Halvat pääsiäismatkat - Halvat lennot pääsiäiseksi 2012 - Lennot alk. 72,2€/menopaluu

Jos etsit halpoja lentoja pääsiäiseksi, etkä halua jättää matkaa viimehetken äkkilähtöjen varaan alkaa olla viimeiset hetket varata tämän kevään pääsiäismatka. Aivan mitään superhalpoja matkoja ei luonnollisesti suosittuun matkustusajankohtaan ole tarjolla mutta kohtuuhintaisia lentoja kyllä vielä löytyy pääsiäiseksi 2012.

Tässä muutamia esimerkkejä tällä hetkellä myynnissä olevista halpalentomatkoista pääsiäiseksi 2012. Ellei muuta ole alla mainittu ovat lennot suoria lentoja Helsingistä.
 • Norwegianin halpalennoilla Kööpenhaminaan 72,20€/menopaluu. Tämän halvimman hinnan saa jos matkustaa keskiviikkona pääsiäisen alla ja paluu toisena pääsiäispäivänä (ma). Jos menolennon haluaa kiirastorstaille tai pitkäperjantaille nousee hinta muutaman kympin.
 • Estonian Air halpalennoin Tallinnaan 75€/menopaluu. Lähtö kiirastorstaina ja paluu toisena pääsiäispäivänä.
 • Norwegianin halpalennoilla Tukholmaan 79,70€/menopaluu. Tämän halvimman hinnan saa jos matkustaa keskiviikkona pääsiäisen alla ja paluu toisena pääsiäispäivänä (ma). Jos menolennon haluaa kiirastorstaille tai pitkäperjantaille nousee hinta muutaman kympin.
 • Norwegianin halpalennoilla Osloon 93,60€/menopaluu. Tämän halvimman hinnan saa jos matkustaa keskiviikkona pääsiäisen alla ja paluu toisena pääsiäispäivänä (ma). Jos menolennon haluaa kiirastorstaille nousee hinta muutaman kympin ja pitkäperjantaina ei Osloon ole suoraa menolentoa.
 • Air Balticin halpalennoin Riikaan 112€. Menolento kiirastorstaina ja paluu toisena pääsiäispäivänä.
 • Finnairin lennoin Pietariin 124€. Menolento kiirastorstaina ja paluulento toisena pääsiäispäivänä.
 • Air Balticin halpalennoin Moskovaan 145€ (vaihtoyhteys Riikassa). Menolento kiirastorstaina ja paluu toisena pääsiäispäivänä.
 • Aer Linguksen halpalennoin Dubliniin 178€. Tämän halvan hinnan saa kiirastorstain lähdölle ja paluu on pääsiäisen jälkeisenä ensimmäisen arkipäivänä tiistaina 12.45.
 • Air Berlinin halpalennoin Berliiniin 178€. Menolento kiirastorstaina ja paluu toisena pääsiäispäivänä.

1 kommentti:

 1. Lisään vielä tuohon halpojen pääsiäismatkojen listaan, että Tallinnasta pääsee pitkäperjantai-toinen pääsiäispäivä hintaan 120€/menopaluulennot Espanjan Geronaan.

  VastaaPoista