maanantai 22. elokuuta 2011

Air Berlin - Syksyn halvimmat halpalennot Saksaan

Saksalainen halpalentoyhtiö Air Berlinhän lentää Helsingistä halpalentoja Berliiniin ja Düsseldorfiin. Kokosin alle Air Berlinin tällä hetkellä myynnissä olevat halvimmat halpalennot Saksaan.

Syyskuu halpalennot Saksaan
Syyskuulle ei aivan halvimpia halpalentohintoja ole enää saatavilla mutta kohtuullisen halvalla pääsee Saksaan vielä syyskuussakin. Esimerkiksi usealle tiistaille ja keskiviikolle on vielä halpalentoja Berliiniin hintaan 67,99€ ja samoin tiistaille ja keskiviikoille halpalentoja Düsseldorfiin hintaan 72,99€.

Lokakuu halpalennot Saksaan
Lokakuulle Oktoberfest aikaan löytyy halpalentoja sekä Düsseldorfiin että Berliiniin hintaan 57,99€. Tällä hinnalla pääsee Düsseldorfiin esimerkiksi 11. ja 18.10 ja Berliiniin 19. ja 25.10.

Marraskuu halpalennot Saksaan
Jos nyt varaa Air Berlin halpalennot Saksaan marraskuulle saa lennot varsin edulliseen 44,90€ hintaan monina alkuviikon päivinä. Tällä halpalentohinnalla lentoja on tällä hetkellä monille ma, ti ja ke lennoille sekä Berliiniin että Düsseldorfiin.

Joulukuu halpalennot Saksaan
Joulukuussa aivan halvmpaan 44,90€ hintaan on vain pari halpalentoa Saksaan Air Berlinillä mutta sen sijaan pari euroa korkeammalla 46,90€ hinnalla on sitten halpalentoja vastaavasti monena päivänä. Pääasiassa lennot ovat alkuviikon arkipäivinä mutta myös muutamia sunnuntailentoja on tällä halvalla lentohinnalla. 46,99€ halpalentoja Saksaan on sekä Berliiniin että Düsseldorfiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti