keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Halvat juhannusmatkat - Halvat lennot juhannukseksi

Jos perinteisen suomalaisen mökkijuhannuksen sijaan mieli tekee ulkomaille viettämään juhannusta, on alla muutamia vinkkejä mitä vaihtoehtoja kannattaa tarkistaa. Hinnat ovat tänään kyseisten lentoyhtiöiden sivuilla olleita halvimpia juhannusmatkahintoja ja voivat toki muuttua nopeastikin.

Air Baltic - Halvat lennot juhannukseksi Riikaan
Air Baltin halpalennoin pääsisi juhannukseksi Riikaan hintaan 116,64€/hlö/meno-paluu. Tuohon hintaan oli muutamia vaihtoehtoisia lentoaikoja riippuen hieman milloin haluaa lähteä ja palata halvalta juhannusmatkalta.

Norwegian - Halvat lennot juhannukseksi Kööpenhaminaan
Jos työt joustavat niin, että paluulento maanantaina 27.6 klo 12.25 saapuminen Helsinki-Vantaalle onnistuu, pääsee Norwegianin halpalennoilla Kööpenhaminaan hintaan 118,20€. Tuohon hintaan menolento voi olla joko torstain tai perjantain aamulento.

Norwegian - Halvat lennot juhannukseksi Osloon
Jos pystyt lähtemään juhannuken viettoon jo torstaina aamusta ja paluu maanantaina vasta iltapäivästä on mahdollinen, pääset Norwegianin halpalennoilla Osloon hintaan 110,10€ meno-paluu.

Norwegian - Halvat lennot juhannukseksi Tukholmaan
Norwegianin halpalennoilla pääsee juhannukseksi Tukholmaan hintaan 83,10€ meno-paluu. Tähän hintaan menolento voi olla torstaina tai perjantaina ja paluu sunnuntaina.

Ryanair - Halpoja lentoja juhannukseksi Tampereelta
Ryanairilla pääsee Tampereelta halpalennoin mm. seuraaviin paikkoihin edullisesti kotimaan juhannusta pakoon:
  • Kaunas, 36,99€/meno-paluu, lähtö ke tai pe ja paluulento su
  • Lontoo (Stansted), 95,98€/meno-paluu, lähtö pe ja paluu su
  • Frankfurt /Hahn), 128,75€/meno-paluu, lähtö to iltapäivällä ja paluu su iltana
  • Milano (Bergamo), 157,53€/meno-paluu, lähtö pe ja paluu su
Ryanair - Halpoja lentoja juhannukseksi Lappeenrannasta
Lappeenrannasta pääsee kotimaan juhannusta pakoon esimerkiksi Düsseldorfiin. Jos karistaa kotimaan tomut jaloistaan jo juhannusviikon keskiviikkona, pääsee Düsseldorfiin hintaan 115,96€/meno-paluu. Paluulento on sunnuntaina. Myös Milanoon ja Brysseliin pääseen Lappeenrannasta suunnilleen samaan hintaan mutta lentoaikataulut saattavat vaatia enemmän vapaapäivä juhannuksen ympärille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti