sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Englannin kanaalin saaret: Jersey ja Guernsey

Englannin kanaalin saaret Jersey ja Guernsey olisivat mielenkiintoisia paikkoja käydä mutta harva suomalainen on niissä vieraillut sillä pakettimatkojahan sinne ei monessa matkatoimistossa järjestetä ja omatoimimatkaajalle ne eivät tule helposti mieleen sillä halpoja lentotarjouksia niihin on harvoin. Halpalentoyhtiötkään eivät tietenkään Suomesta lennä suoraan kummallekaan saarelle mutta jos saaret kiinnostavat niin yksi kohtuuhintainen reittivaihtoehto Suomesta löytyy halpalentoyhtiö Air Berlinin siivin.

Air Berlin Düsseldorfin kautta Jerseylle tai Guernseylle
Air Berlin lentää säännöllisesti Jerseylle ja Guernseylle Düsseldorfista. Düsseldorfiin taas on usein erittäin edullisia Air Berlin lentoja Helsingistä. Katselin vain summittaisesti mihin hintaan lentoja oli ja Helsinki-Düsseldorf lento on usein tarjolla alle 50 euron ja Düsseldorf-Jersey lennot lähtivät 99,90 eurosta. Näin ollen 150 euroa suuntaansa lennot vähintäänkin maksaisivat Saksan kautta Air Berlinillä.

Halvat lennot Jerseyn saarelle tai Guernseyn saarelle ovat vaikeita löytää mutta tämä reitti on edullisin mitä itse olen löytänyt.

Halpalennot Suomesta - me seuraamme hintoja sinun puolestasi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti