maanantai 30. marraskuuta 2015

Halvimmat lennot pääsiäiseksi - Halpa pääsiäislomamatka 2016

Pääsiäinen on yksi lentoliikenteen suosikkiviikonlopuista pidennettyjen viikonloppumatkojen osalta ja halvimpia lentotarjouksia harvoin on saatavilla pääsiäiseksi. Jos aikoo saada edulliset pääsiäislennot ensi kevääksi 2016, kannattaa olla hyvissä ajoin liikkeellä. Kokosin alle mihin tällä hetkellä varauksen tehden pääsisi lomalle halvimmalla pääsiäisenä 2016. Halpalentojen hinnat ovat hintoja sisältäen verot ja kaikki pakolliset varausmaksut mutta ei mitään vapaaehtoisia maksuja kuten varattua tiettyä istumapaikkaa tai ruumaan menevää matkalaukkua.

Halvimmat lennot pääsiäiseksi 2016
  1. Wizzairin halpalento Turusta Gdanskiin on hyvin usein halvin Suomesta lähtevä lento maailmalle. Niin myös pääsiäisenä 2016. Wizzairin halpalennolla Gdanskiin saa erittäin edullisen pääsiäisloman Puolassa, jos pystyy lähtemään matkaan jo tiistai-iltana (Menolento 17.55 tiistaina 22.3.2016). Paluulento on maanantaina toisena pääsiäispäivänä aamusta. Näille lennoille hintaa kertyy 55€/hlö/menopaluu. Niille joita Wizzairin halpalento ja Gdansk arveluttaa löytyy blogista aiempi artikkeli kokemuksia Wizzairin halpalennosta Gdanskiin.
  2. Jos lähtö jo tiistaina ei onnistu tai Puola ei matkakohteena innosta, on seuraavaksi edullisin pääsiäislentokohde tällä hetkellä Norjan pääkaupunki Oslo. Norwegianin lennot Helsingistä Osloon saa sekä torstaiaamun että perjantaiaamun lähdöllä hintaan 64€/hlö/menopaluu. Paluu on molemmissa tapauksissa toisen pääsiäispäivän eli maanantain 28.3.2016 iltana klo 23.25 takaisin Helsingissä.
  3. Kööpenhaminaan on useita vaihtoehtoisia lentoaikoja Norwegianin, SAS:n ja Finnairinkin lennoin hintaluokassa 95-115€/hlö/menopaluu. Kalleinta on mennä pitkäperjantaina ja palata toisena pääsiäispäivänä maanantaina mutta joka tapauksessa kohtuuhintaisia matkoja Kööpenhaminaan on myynnissä pääsiäiseksi 2016.
  4. Air Balticillä pääsee pääsiäiseksi 2016 Riikaan 98€/hlö/menopaluu ainakin lennolla, joka lähtee kiirastorstain iltana 21.25 Helsingistä ja paluulento on Helsingissä maanantaina toisena pääsiäispäivänä klo 10.25.
  5. KLM:n vaihdollisilla tarjouslennoilla Helsingistä Berliiniin pääsee juhlimaan pääsiäistä Saksan pääkaupungissa 118€/hlö/menopaluu hintaan. Menolentoja on samaan hintaan sekä kiirastorstaina että pitkäperjantaina ja paluu on toisena pääsiäispäivänä. Kannattaa huomioida, että osassa tarjouslennoista lentoajat eivät ole mukavimmat mahdolliset mutta se ei liene lentohintoja seuranneille yllätys. Siihen on syynsä miksi jotkin lentoajat ovat halvempia kuin toiset.

Halpa hiihtolomamatka helmikuu 2016 - Keski-Eurooppaan 45€/menopaluulennot

Ensi talven koulujen hiihtolomasesonki on jälleen matkailubusineksen kulta-aikaa ja yleensä halvimmat matkatarjoukset eivät ole tarjolla hiihtolomaviikolla. Oman kotikuntasi koulujen hiihtolomaviikot kannattaa tarkistaa oman kunnan koulutoimen verkkosivuilta mutta ainakin Helsingissä hiihtolomaviikko on helmikuun 22-28. päivä oleva viikko. Tällä viikolla halvin myynnissä oleva lento Suomesta ulkomaille on Wizzairin Turku-Gdansk -halpalento, jonka saa tuolla viikolla halvimmillaan 45€/henkilö menopaluu. Päivä halvimmalle halpalennolle ovat meno Turusta Gdanskiin tiistaina 23.2.2016 ja paluu Gdanskista Turkuun lauantaina 27.2.2016. Gdanskin kaupunkilomalle tämä on juuri sopivan mittainen aika. Jos hiihtolomasi/talvilomasi on viikkoa myöhemmin saat saman ti-la halpalennon seuraavalla viikolla kympin halvemmalla eli 35€/hlö. Hinnat ovat menopaluuhintoja sisältäen verot ja kaikki pakolliset varausmaksut mutta eivät vapaaehtoisia maksuja priority boardingista tai matkatavaroista. Wizzairin matkatavarapolitiikkaan ja ilmaisen koneeseen otettavan laukun kokorajoihin kannattaa tutustua huolella.

Matkakokemuksia Wizzairin halpalennosta Turusta Gdanskiin löytyy matkakertomusta tästä aiemmasta viestistäni.

perjantai 27. marraskuuta 2015

Norwegianin Black Friday -kampanja - Kampanjakoodilla alennusta Norwegianin lennoista

Halpalentoja Suomestakin lentävällä Norwegianilla on tänään Black Friday -kampanja, jossa kampanjakoodilla saa 30% alennusta kaikista Norwergianin halpalennoista. Kampanjakoodilla BLACKFRIDAY voi varata halpalentoja tästä kampanjasta tänään perjantaina 27.9.2015 klo 23.59 saakka.

Norwegianin Black Friday -kampanjan alennus annetaan lipun verottomasta hinnasta ja kampanjan lentojen viimeinen matkustuspäivä on 13.3.2016. Näiden lisäksi kampanjan ulkopuolella ovat lennot 18.12.2015-6.1.2016 eli joulusesonkina.

torstai 26. marraskuuta 2015

Halpalennot Suomesta - Halpa lentotarjous: Wizzairilla kaikki lennot tämän päivän ajan -20%

Wizzairin halpalennot ovat muutenkin useina päivinä markkinoiden halvimpia halpalentoja ja tämän päivän ajan nämä halpalennot ovat entistäkin halvempia. Wizzairin halpalentoja Suomestahan lennetään Turusta Gdanskiin, mistä taas on hyvät jatkoyhteydet erityisesti Keski- ja Eteläeurooppaan. Jos suunnittelet esimerkiksi talveksi 2016 halpaa talvilomamatkaa kannattaa tarkistaa millaisia halpalentoja Wizzairin alennuskampanjasta voisi löytyä. Turusta Gdanskiin pääsee edullisimmillaan 9€/suunta Wizzairin halpalennoin ja Gdansk on mukava lomakohde jo itsessään lyhyelle viikonloppulomalle. Pidempään matkaan kannattaa katsoa mitä edullisia jatkoyhteyksiä Wizzair tarjoaa Gdanskista mieluisiin kohteisiin.

keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Ryanairilla 46e menopaluu Bremeniin - Halpalennot Tampereelta

Ryanair pitää talvikaudella taukoa Tampere-Bremen -reitillään mutta reitti palaa jälleen ensi vuoden huhtikuussa. Jos varaa nyt lennot löytyy hintakalenterista päiväyhdistelmiä, joissa menopaluun saa edullisimmillaan alle 50 eurolla. 46e hintaisia päiväyhdistelmiä on myynnissä muutamia.