torstai 22. marraskuuta 2012

Halvat lennot itsenäisyyspäivänä 2012

Itsenäisyyspäivä 6.12.2012 osuu tänä vuonna torstaille joten monet suunnittelevat varmasti pitkän viikonlopun viettämistä pitäen perjantain 7.12.2012 vapaapäivänä. Halvimpia lentotarjouksia tällaiseen massojen vapaapäivään ei koskaan saa ellei varaa todella ajoissa. Nyt varausta suunnitteleva on jo pahasti myöhässä sillä tällä hetkellä halvimmat ulkomaanlennot esimerkiksi Norwegianilla Tukholmaan maksavat jo yli 200€ menopaluu, jos haluaa lentää Suomesta pois ke iltana tai torstaina ja palata sunnuntaina. Jos siis olet nyt etsimässä todellisia halpalentotarjouksia käännä katseesi itsenäisyyspäivästä tuleviin juhlapyhiin. Joulu ja uusi vuosi 2013 ovat jo liian pian mutta nyt on oikea aika katsoa halpalentotarjouksia pääsiäiseksi 2013.

keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Espanjalainen halpalentoyhtiö Vueling aloittaa Helsinki-Barcelona halpalennot

Espanjalainen halpalentoyhtiö Vueling aloittaa ensi keväänä halpalennot välillä Helsinki-Barcelona. Vueling tulee lentämään Helsinki-Barcelona väliä kolmesti viikossa maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Ensimmäiset Vuelingin suorat lennot Helsingin ja Barcelonan välillä lennetään 17.5.2013. Lentoaikataulu sopii pitkää viikonloppua harkitseville niin, että lähtö perjantaina onnistuu työpäivän jälkeen joten yhdellä maanantain vapaapäivällä voi Vuelingin lennoin viettää viikonloppuloman Barcelonassa.

Halpalentoyhtiönä Vueling ei ole aivan halvimpaan kategoriaan Ryanairin ja Wizzairin kanssa kuuluva vaan se on toimintatavoiltaan lähempänä hieman asiakasystävällisempiä EasyJetiä ja Norwegiania. Vuelingin nyt myynnissä olevat Helsinki-Barcelona lennot ovat hintatasoltaa aika samaa tasoa kuin Norwegianin vastaavat lennot eli 74,99€/suunta oli hinta satunnaisesti katsomalleni päivälle.

Lisää Vuelingin lentokohteista voit lukea esimerkiksi Cheap Flights Sales -sivustolta.

perjantai 9. marraskuuta 2012

Norwegian Tukholma-New York ja Tukholma Bangkok halpalennot myynnissä

Norwegianin mannertenväliset halpalennot ovat vihdoinkin myynnissä. Myynnissä ovat ainakin halpalentoreitit Tukholma-New York ja Tukholma-Bangkok Norwegianin uusilla Boeingin Dreamliner 787 -lentokoneilla. Samoin myynnissä ovat reitit Oslo-New York ja Oslo-Bangkok.

Norwegianin New York -halpalentojen hinnat Tukholmasta ovat kesäkuussa halvimmillaan 421€/menopaluu (liput toki hinnoitellaan yhdensuuntaisina). Useimmilla päivävaihtoehdoilla hintataso kohoaa kuitenkin hintaluokkaan 500-600€. Bangkokin lennot ovat hieman tätä kalliimpia.

Norwegianin halpalennot kaukokohteisiin alkavat touko-kesäkuun vaihteessa. Esimerkiksi ensimmäinen Tukholma-New York halpalento lennetään 31.5.2013. Oslosta lennot alkavat päivää aikaisemmin eli 30.5.2013.