maanantai 25. heinäkuuta 2011

Pitkän viikonlopun halvat menopaluulennot 61,20€ Kööpenhaminaan - Norwegian halpalennot

Halpalennoissa ennakointi yleensä kannattaa sillä kauempana tulevaisuudessa olevat halpalennot ovat halvempia ja lähempänä lentoa hinta nousee. Esimerkiksi ensi tammikuussa 2012 pääsisi halpalentoyhtiö Norwegianilla Kööpenhaminaan pitkäksi viikonlopuksi (pe-ma) hintaan 61,20€ menopaluu. Tähän hintaan lennot saisi kaikille ensi tammikuun viikonlopuille. Paluulento sunnuntaina maanantain sijaan nostaa hieman hintaa ja silloin menopaluulentojen hinta on 68,20€. Tässä mainitut hinnat sisältävät kaikki pakolliset maksut ja verot mutta eivät maksullisia matkatavaroita (käsimatkatavara ilmainen).

lauantai 16. heinäkuuta 2011

Halpalennot Düsseldorfiin 9,99€ - Halpalentotarjous Lappeenrannasta

Ryanairilla on halpalentotarjouksena lokakuulle halpalentoja Lappeenrannasta Düsseldorfiin hintaan 9,99€. Itäsuomesta Saksaan lokakuussa (vaikka Oktoberfesteille) matkaavien kannattaa siis käydä tutkailemassa tarjousta tarkemmin.

Halpalentotarjouksen myyntiaika päättyy 18.7 eli varauksen kanssa kannattaa pitää kiirettä. Lentoaika tarjouslennoille on lokakuun 3-31 ja tarjouslennot on rajoitettu vain lennoille maanantaista torstaihin.

keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Norwegian halvat lennot Nizzaan - Halpalentotarjous 49€ suunta

Norwegianilla on myynnissä kamppanjahinnat Nizzaan, Splitiin, Teneriffalle ja Gran Canarialle. Halvin ja mielenkiintoisin halpalentotarjous on minusta Nizza, jonne tarjotaan menoa hintaan 49€. Tuolla hinnalla lentoja on oikeasti saatavilla useammallekin päivälle mutta paluut ovat hieman kalliimpia. Halvimmalla järkevällä päiväyhdistelmällä matkan näyttäisi saavan hintaan 126,20€/menopaluu pakollisine kuluineen. Tuolloin matka olisi viikon keskiviikosta 10.8. alkaen.

tiistai 5. heinäkuuta 2011

Halpalentoyhtiö Norwegian vaihtaa Helsinki-Vantaan terminaali 2:een tästä päivästä alkaen

Finavian tiedotteen mukaan halpalentoyhtiö Norwgianin lähtöselvitys ja matkatavarapalvelut ovat 5.7.2011 alkaen Helsinki-Vantaan lentoaseman terminaalissa 2 entisen Terminaali 1 sijaan. Matkustajille tämä on käsittääkseni lähinnä vain positiivinen asia sillä Terminaali 2 palvelut ovat mielestäni Terminaali 1 paremmat.

perjantai 1. heinäkuuta 2011

Flybe ja Finnair ostavat Fincommin

Tänään julkistetun tiedotteen mukaan Finncomin itsenäinen tarina päättyy ja se sirtyy brittiläisen Flyben ja Finnairin yhteisyrityksen omistukseen. Flybe on Southamptonissa pääpaikkaansa pitävä brittiyhtiö. Flybe on aiemmin toiminut nimellä Jersey European Airways.